Eten & Slapen, Europa, Nederland, Tips & Tricks

SLEEP / ibis budget Amsterdam Airport

18 oktober 2015

Soms zijn de vluchttijden van je reis niet ideaal en zul je ‘s ochtend vroeg al op Schiphol moeten verschijnen. Het is hartstikke vermoeiend om bijvoorbeeld om 4.00 op te staan om op tijd te kunnen vertrekken met de trein naar  het vliegveld. Je bent hierdoor al vermoeid voordat je überhaupt op je bestemming bent. De oplossing? Vlakbij Schiphol overnachten! Ik deed dit bij ibis budget Amsterdam Airport voor m’n citytrip naar Londen.

ibis budget amsterdam airport 1 ibis budget amsterdam airport2 ibis budget amsterdam airportHet hotel en de kamer

Het hotel ziet er van de buitenkant een beetje somber uit. Maar binnen word je vriendelijk ontvangen en krijg je een code mee om de deur van je hotelkamer te openen. De kamers zijn heel basic en praktisch ingericht. Je hebt een tweepersoonsbed met daarboven nog een hoogslaper voor een eventueel derde persoon. De douchecabine is prima en de aparte wc is ook fijn. Een minpuntje vond ik de zeepstukjes, daar doe ik echt nooit wat mee. Met het zeepstukje kan ik bijvoorbeeld mijn haren niet mee wassen. Een zeep/shampoo dispenser zou wel fijn geweest zijn!
Het was een beetje warm in de kamer en de ‘airco’ kon alleen op standje verwarmen. Ik denk dat iedereen in het hotel zat te stoken 😉 Wanneer je het raam open doet merk je dat je vlak naast Schiphol zit, je hoort de motoren van de vliegtuigen! Als je het raam weer dicht hebt hoor je er gelukkig niks van 🙂 We konden lekker Expeditie Robinson op tv kijken en daarna rustig gaan slapen.

ibis budget amsterdam airport 3Ontbijt en Gratis shuttle naar Schiphol

Het ontbijt begint al om 4.00 en gaat door tot 10.30 uur. Het is een basic ontbijt, maar heeft alles wat ik nodig heb voor een goed ontbijt. Een lekker vers afgebakken croissantje en broodje met een sapje, koffie of een stuk fruit! Het is fijn dat je zo vroeg kunt ontbijten, voordat je met een shuttle naar Schiphol vertrekt. De shuttle vertrekt pal voor de deur en de shuttles rijden geregeld tussen 4.45 en 00.45 uur. Je staat binnen 15 minuten in de vertrekhal van Schiphol, ideaal dus.

Je moet niet teveel van het hotel verwachten, het is echt een kamer waar je alleen een nachtje moet slapen voordat je de volgende dag gaat vliegen. Wij kwamen in de avond aan en vlogen de volgende ochtend alweer. Het is zoals de naam al zegt een echt budget hotel, maar waarom zou je meer betalen? Een prima bed en douche en ontbijtje is alles wat je nodig hebt toch?

Een tweepersoonskamer boek je al vanaf €55 euro via de website van Accor Hotels of gewoon op ibis.com.

Ik verbleef op uitnodiging van Accor Hotels bij ibis budget Amsterdam Airport. Dit artikel bevat mijn eigen mening.

Dit Vind Je ook Leuk

No Comments

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.