Online apotheek Drogisterij Unique van Nederland.

Over mij

Over mij

Overmij

Mijn naam is Mellisa (28) en ik ben de schrijver en fotograaf van deze reisblog. Alle reizen die ik heb mogen maken, plus een jaar wereldreis geeft je ontzettend veel drang om dit te delen met de wereld. Dat doe ik dan ook op Grenzeloos Reizen door middel van verhalen en mijn eigen foto’s.

Over de blog

Grenzeloosreizen.nl is mijn persoonlijke blog en je vindt hier dan ook mijn ervaringen van allerlei bestemmingen. Daarnaast geef ik je ook tips voor het reizen, dan moet je denken aan bijvoorbeeld een reisroute. De reizen die ik maak variëren van citytrip tot rondreis en ik houd van avontuur. Zo ben ik fan van raften en mountainbiken, maar zeg ik ook geen nee tegen een stevige wandeling van 6 uur. Tijdens het reizen weet ik ongeveer wel een beetje de route die we af zullen leggen, maar ter plekke wordt alles pas vastgelegd. Lekker vrij om te gaan en staan waar je maar wilt, heerlijk!

Wereldreis

Op 1 februari 2017 hebben wij ons huisje in Utrecht ingeruild voor onze backpacks om de wereld te gaan verkennen. We zijn 350 dagen op reis geweest en hebben 12 landen bezocht. Een jaar later zijn we weer op Amsterdam geland en pakken we het gewone leven weer op. Niet meer reizen? Nee joh, dat kan toch ook gewoon met je vakantiedagen!?

De mogelijkheden zijn grenzeloos…