Persoonlijk

Grenzeloos Reizen is vernieuwd!

15 juni 2016
Grenzeloos Reizen

Hoera! Ik heb Grenzeloos Reizen in een nieuwe jasje gestoken. Ik had deze lay-out al een langere tijd op het oog en heb de stap uiteindelijk maar genomen. Het is allemaal even zoeken, maar uiteindelijk viel het overzetten allemaal reuze mee! En oja, ik heb ook nog een nieuw logo!

Ik wil uiteraard verder groeien met Grenzeloos Reizen en daar hoort een mooie website bij. Het gratis thema en het zelf in elkaar geflanste logo voldeed niet meer. Dus daar moest aan gewerkt worden!

Oude lay-out

Oude lay-out

Nieuw Logo

Ik ben er echt super blij mee. De wereld staat natuurlijk centraal op mijn reisblog, maar deze wereldkaart past écht bij Grenzeloos Reizen. Alles is met elkaar verbonden met lijnen, grenzen, maar dit weerhoudt niemand om de wereld te verkennen. Grenzeloos dus! Overigens had ik dit idee in mijn hoofd en heb ik het aan de hand van een voorbeeld laten maken op Fiverr.com. Kenden jullie deze website al? Je kunt hier een verzoek plaatsen en verschillende designers kunnen erop reageren. Je kunt dan zien wat je aangeleverd krijgt, denk dan aan bijvoorbeeld het originele bestand waarin je zelf nog aanpassingen kan doen! Ik ben blij dat ik deze website heb gevonden, want voor weinig geld heb ik nu een logo waar ik erg blij mee ben 🙂

Nieuwe Lay-Out

Ik houd van strakke websites met niet al teveel poespas. Ik vond dit thema helemaal in mijn straatje passen. Een mooie slider bovenaan waar ik een aantal posts kan uitlichten met een foto (op dit moment de categorie: Reisapotheek) en daaronder mijn nieuwste blogs. Een sidebar mocht ook niet ontbreken, dat vind ik gewoon mooi en strak staan :).
Ook met Instagram slider onderaan geeft weer extra foto’s weer en zo is de website ook weer niet té saai.

Categorieën

Hier wil ik eigenlijk nog eens flink de bezem door halen. Veel categorieën zijn onnodig in het menu en het is ook een beetje een rommeltje geworden in mijn tags. Als ik mijn laatste tentamens heb gehad ga ik hier eens de tijd voor nemen. Best wel leuk om zo bezig te zijn met van die technische dingetjes, of ben ik de enige die zo nerdy is?

Misschien dat ik her en der nog wat ga veranderen qua kleur of functies, maar ik ben nu al tevreden!

Je kunt Grenzeloos Reizen ook volgen via social media: FacebookTwitterGoogle+ en Instagram

Laat me weten wat jij ervan vindt! Wellicht zie je nog wat foutjes?

 

Dit Vind Je ook Leuk

30 Comments

 • Reply Rowan 15 juni 2016 at 20:29

  Wauw, mooi geworden! Ik vind je logo ook erg leuk!

  • Reply Mellisa 15 juni 2016 at 21:57

   Dankje! Ik ben er ook erg blij mee!

 • Reply Rowan 15 juni 2016 at 20:31

  Het is mooi geworden! Ik vind je logo ook erg leuk!

 • Reply Marcella 15 juni 2016 at 20:43

  Ik vind je logo echt te gek! Verder ook een mooie lay-out, prachtig!

  • Reply Mellisa 15 juni 2016 at 21:59

   Dankjewel Marcella 🙂

 • Reply Matthijs 15 juni 2016 at 20:54

  Een frisse en duidelijk thema heb je gekozen! Fiverr heb ik ook gebruikt voor mijn website, het was een uitprobeersel, uiteindelijk toch goed bevallen. Misschien nog wat vertalingen toepassen op de ‘buttons’ (?). Veel plezier van je nieuwe website!

  • Reply Mellisa 15 juni 2016 at 22:00

   Dankje Matthijs! Ik ben helemaal blij met Fiverr, ze kunnen ook problemen voor je oplossen waar ik anders uren mee bezig was geweest haha! Aah ik zie de buttons nu inderdaad, heb nog niet alles vertaald. Bedankt voor de tip! (Je bedoelt de ‘Edit’ ‘Reply’ etc buttons toch?)

   • Reply Matthijs 15 juni 2016 at 22:19

    You’re welcome! Dat zijn inderdaad de knoppen die mij in het eerste opzicht opvielen, maar het fine tunen komt vast met de tijd. Ook doen ze veel SEO en WordPress, al doe ik dat soort dingen liever zelf. Misschien omdat ik dat zelf interessant vind of omdat ik voorzichtig ben met inloggevens ;).

 • Reply Jennifer 15 juni 2016 at 20:57

  Heel mooi! Ik wil ook een nieuwe layout (ik heb nu een standaard gratis van wordpress), maar ik kom er steeds niet aan toe om op zoek te gaan… Vind ik het ook niet leuk om er aan te beginnen, al heb ik wel zin in het eindresultaat hahaha

  • Reply Mellisa 15 juni 2016 at 22:01

   Haha dat had ik ook een beetje, maar uiteindelijk heeft het allemaal niet heel veel tijd gekost. Ik ben er nu heel blij mee!

 • Reply Linda | One Day Trip 15 juni 2016 at 20:57

  Ik vind het logo echt ontzettend vet!! Heel mooi! Ga op m’n laptop nog naar de rest van je layout kijken (op je mobiel zie je het zo slecht ?).

  • Reply Mellisa 15 juni 2016 at 22:03

   Bedankt Linda, ik ben ook ontzettend blij met het logo. Had niet verwacht dat ‘ie helemaal naar wens zou zijn voor de lage prijs, maar ik ben helemaal happy. Op je mobiel komt het iets minder mooi uit de verf, maar wel handig overzichtelijk vond ik.

 • Reply Niels 16 juni 2016 at 07:00

  Het is heel mooi geworden, vooral het logo! Daar mag je echt trots op zijn. Straks eens op laptop kijken hoe het geworden is 😉

  • Reply Mellisa 16 juni 2016 at 17:33

   Dankjewel Niels! Gelukkig was het allemaal veel minder werk dan ik had verwacht. Toch moest ik mezelf er echt toe zetten om eraan te beginnen. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet!

 • Reply Co 16 juni 2016 at 08:43

  Gaaf logo! Past helemaal in het nieuwe jasje, erg mooi geworden!

  • Reply Mellisa 16 juni 2016 at 17:33

   Dankje, wordt helemaal enthousiast van alle berichtjes!

 • Reply Narelle | wegvanhetnoorden.nl 16 juni 2016 at 15:31

  Erg mooi geworden, ik vind je logo heel gaaf! Kende die site niet, zal ook eens rondkijken 😉

  • Reply Mellisa 16 juni 2016 at 17:34

   Super handige website, mensen die veel meer verstand hebben van designen/websites en voor een appel en ei het voor jou doen. Scheelt een hoop werk!

 • Reply Sheelagh 16 juni 2016 at 16:21

  Leuk, ziet er goed uit en ik ben verliefd op je logo!

  • Reply Mellisa 16 juni 2016 at 17:34

   Dankje Sheelagh, stiekem ben ik er zelf ook een beetje verliefd op. Dat mag wel toch?

 • Reply Linda | travellersoftheworld 16 juni 2016 at 23:58

  Mooie lay out en je logo is echt heel mooi! Lekker kleurrijk ook 🙂

 • Reply Lotte - scratchingmymap 19 juni 2016 at 11:11

  Echt een hele fijne lay-out én een knap nieuw logo!

  • Reply Mellisa 21 juni 2016 at 17:38

   Dankje Lotte! Ben er zelf ook heel blij mee!

 • Reply ivonne 22 juni 2016 at 06:51

  Ik vind het echt mooi gewerden. Leuk zo’n eigen logo!

 • Reply Jessica 27 juni 2016 at 18:40

  Ziet er leuk uit Mellisa! Vind het logo erg leuk geworden 🙂 Fiverr is een geweldige site hè haha 😛 Veel plezier en succes met de nieuwe dingetjes uitvogelen! 🙂

  • Reply Mellisa 28 juni 2016 at 09:59

   Dankje! Ja heel fijn dat ze zo dingen voor je kunnen doen waar jij anders uren mee bezig zou zijn!

 • Reply Leoni - Justtravelme 4 juli 2016 at 21:29

  Prachtig geworden!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.