Reisgadgets, Tips & Tricks

DOEN / Foto’s afdrukken van je reis + Winactie!

1 november 2015

Ik scroll erg vaak door al m’n foto’s op m’n laptop en dan komen alle herinneringen weer naar boven van de reizen die ik gemaakt heb. Maar het is ook erg fijn om je foto’s ‘offline’ te kunnen bekijken. Ik mocht een fotoboek van Webprint.nl maken en jij kunt er wellicht ook een maken als je meedoet met deze winactie!

Deze winactie is gesloten, de winnaar heeft een e-mail ontvangen!

Ik neem mezelf altijd voor om van elke reis een fotoboek te maken, zodat ik mijn foto’s gemakkelijk kan laten zien. Ik vergeet dat wel eens, maar Webprint.nl herinnerde mij hieraan dat het natuurlijk zonde is om je foto’s alleen op je laptop te laten staan. Ik heb al eens eerder een fotoboek gemaakt, maar dit kostte toch wel meer tijd dan ik had verwacht. Verder hangt er in ons huisje een foto op canvas en heb ik een heel mooie fotolijst waarin ik veel foto’s kwijt kan.

fotoboek webprint 4

Foto’s uitzoeken en maken dat fotoboek!

Ik besloot om m’n reis van Marokko maar eens vast te leggen in een fotoboek. Het land is zo prachtig en had dan ook veel mooie foto’s om in het boek te plaatsen. Ik wil die foto’s van de Sahara nu eens op papier zien. Het bewerkprogramma is trouwens online en de foto’s worden eerst ook geüpload naar de server. Tussentijds kan je het fotoboek opslaan, waardoor je bijvoorbeeld later weer verder kunt gaan. Ik selecteerde mijn foto’s en liet het programma het fotoboek automatisch vullen met m’n foto’s. Her en der heb ik wat aanpassingen gedaan, maar ik vond de rasters leuk en alle foto’s staan erin die ik erin wilde hebben. Hierdoor was ik dus mega snel klaar en hoeft een fotoboek maken dus helemaal niet lang te duren! Je kan helaas geen eigen achtergrond kiezen, maar er is genoeg keuze in de standaard achtergronden van Webprint.

fotoboek webprint 3

Effe wachten…….pizz… fotoboek in de brievenbus!

Na 5 werkdagen vond ik een kartonnen pakketje in de brievenbus, fijn dat hij gewoon in de brievenbus past. Ik heb het fotoboek “Liggend L met harde kaft en hoogglans papier” besteld. De afmetingen van het fotoboek zijn 22x15cm en is hierdoor erg handzaam. Het fotopapier glanst mooi en is erg stevig. Het fijne is dat elke bladzijde plat te leggen is, waardoor een foto op 2 pagina’s prachtig naar voren komt. Ik ben vergeten om een titel op de voorkant te zetten (dit kan gewoon), maar als je het fotoboek openslaat heb je wel door dat het een fotoboek van Marokko is 😉 Gelukkig staat het in ieder geval nog wel op de rug van het fotoboek!

fotoboek webprint 5 fotoboek webprint 6

fotoboek webprint 1Niet alleen fotoboeken

Je kan op de website van Webprint veel meer dan alleen fotoboeken bestellen, want er is echt een heel groot aanbod aan fotoproducten. Hierbij denk je wellicht aan een foto op canvas, maar je kunt bijvoorbeeld ook je foto’s op bierviltjes laten afdrukken. Ik zou zeggen: ontwerpen en afdrukken maar! En dan komen we gelijk bij het volgende…..

Win een tegoed bij Webprint.nl ter waarde van €30!

Ik mag in samenwerking met Webprint.nl een tegoed verloten van 30 euro! Dit tegoed kun je vrij besteden aan een fotoproduct naar keuze. Hiervan kun je bijvoorbeeld al zo’n fotoboek maken zoals ik heb gedaan.

Wat moet je doen voor deze winactie?

 • Like de Facebook-pagina van Grenzeloosreizen.nl & Laat in een reactie bij deze blogpost weten van welke vakantie jij nog een mooi fotoproduct wil maken.
 • Meedoen kan t/m 21 november. De winnaar krijgt op 22 november een e-mail, dus vul een geldig e-mailadres in!

Dit artikel bevat mijn eigen mening.

Dit Vind Je ook Leuk

27 Comments

 • Reply Aniek Joosen 1 november 2015 at 10:54

  Yesss winnen!!! Te veel tripjes om op te noemen van het afgelopen half jaar waar nog een fotoboek van gemaakt moet worden! De foto’s van mijn twee weken durende roadtrip door California, Utah en Arizona moeten toch wel echt offline gezien kunnen worden ;).

  • Reply Mellisa 1 november 2015 at 20:27

   Leuk! Ik zie vaak je jaloersmakende foto’s voorbij komen 😉

 • Reply Astrid 1 november 2015 at 20:20

  Jaaa perfecte motivatie om eindelijk eens een album van mijn stage in Melbourne te maken 🙂

  • Reply Mellisa 1 november 2015 at 20:28

   Doen! Lijkt me leuk om van een lange stage een leuk boek in huis te hebben, zeker om lekker vaak in terug te bladeren.

 • Reply Elise 1 november 2015 at 21:49

  Leuke blog, je fotoboek is ook erg mooi geworden! Het is moeilijk te kiezen, ik loop altijd enorm achter met het verwerken van mijn foto’s, dus dit zou een geweldige stok achter de deur voor mij zijn! Londen (en andere UK tripjes) mogen natuurlijk nog in een fotoboek, maar ik denk dat de foto’s uit Sri Lanka meer tot recht komen in een fotoboek omdat het zo’n kleurrijk land is en het beeld erg veelzijdig is!

  • Reply Mellisa 2 november 2015 at 16:44

   Dankje Elise! Sri Lanka lijkt me super om in een fotoboek te zien.

 • Reply Judith 1 november 2015 at 22:36

  Oh wat leuk! Mijn foto’s van Ibiza liggen nog te wachten op een album. Net als die van Praag, Madrid en Krakau 🙂

  • Reply Mellisa 2 november 2015 at 16:44

   Genoeg tripjes om een fotoboek van te maken dus!

 • Reply Linda Smeets 2 november 2015 at 02:36

  Wat een enorm leuke actie!
  Ik zou graag de geweldig mooie vakantie op Curaçao nog willen vastleggen in zo’n mooi fotoboek.

  • Reply Mellisa 2 november 2015 at 16:45

   Wat leuk Curaçao! Ik vertrek 12 december naar Curaçao 🙂

   • Reply Linda Smeets 6 november 2015 at 01:40

    Alvast een hele fijne vakantie toegewenst! ?

 • Reply Sandra 2 november 2015 at 09:38

  Jaaaaa leuk! Heb nog een berg foto’s van mijn interrailen door Oost Europa die wel een fotoboek verdienen

  • Reply Mellisa 2 november 2015 at 16:46

   Haha, altijd leuk om offline even weer de herinneringen op te halen 😉

 • Reply Riekie Bos 2 november 2015 at 09:44

  wat een onwijs gulle actie, ik waag graag een kansje!
  Vorig zomer ben ik met vriendinnen naar de Algarve geweest en daar heb ik zoveel mooie foto’s gemaakt en daar wil ik graag een fotoboek van maken.
  duim duim duim en reislustige groetjes van Riekie

  • Reply Mellisa 2 november 2015 at 16:46

   Klinkt als een leuke en gezellige vakantie!

 • Reply Noortje 2 november 2015 at 22:54

  Mooi fotoboek Mellisa! Ik zou er heel graag een maken van mijn 6 maanden in het mooie Engeland.

  • Reply Mellisa 5 november 2015 at 17:35

   Dankje 🙂 Je hebt vast mooie foto’s, hopelijk zonder regen? 😉

 • Reply Sjoerd 6 november 2015 at 10:00

  Hoi Mellisa,
  ik zou erg graag foto’s van een reis naar Bhutan en Nepal in een fotoboek laten afdrukken. Dit is de laatste echt verre reis die ik met mijn vriendin gemaakt heb voordat ze te ziek werd om echt te reizen. Door alle zorg en drukte de afgelopen jaren daaromheen staan idd ook bij ons deze foto’s nog op een sd kaart (niet eens op de computer) om ooit een af te laten drukken. Ooit…
  Mijn vriendin maakte vroeger altijd van die prachtige fotoplakboeken met de hand. Tickets en entreekaartjes er in, routes; je kent dat wel 😉
  Er ligt hier al jaren een leeg album te wachten op haar creatieve uitspatting maar ze kan het niet opbrengen.
  Daarom lijkt het me een goed idee om zelf eens een middag stuk te gooien op een digitaal album. Natuurlijk minder mooi (hoewel; tickets kun je inscannen) maar toch een fijne herinnering!

  • Reply Mellisa 6 november 2015 at 17:12

   Jeetje wat tof dat jullie naar Bhutan en Nepal zijn geweest! Bhutan lijkt me zo een gek landje!
   Wat naar dat je vriendin nu te ziek is om te reizen, heel verdrietig om te horen…. Je kan ook in een digitaal fotoboek een pagina open laten?! Dan kunnen jullie daarin samen nog de tickets inplakken 🙂 Het was echt een fluitje van een cent om een fotoboek in elkaar te flansen! Ik ga eerlijk loten, dus wie weet trek ik jullie er wel uit!

 • Reply Sofie 7 november 2015 at 14:46

  Fantastische winactie, ik doe graag mee ! Ik ben afgelopen zomer naar Ijsland geweest met mijn familie en daar zijn wel duizenden mooie foto’s getrokken 🙂 Een fotoboek lijkt me ideaal om de mooiste foto’s te selecteren !

  • Reply Mellisa 8 november 2015 at 11:03

   Dat klinkt als een toffe reis zeg! IJsland lijkt mij ook fantastisch! Had je de FB-pagina al een like gegeven?

 • Reply Anita H. 9 november 2015 at 01:26

  Vakantie Lido de Jesolo, en dan met name vanwege de uitstapjes naar Venetië. Onbeschrijflijk mooi.

 • Reply caspy 17 november 2015 at 23:02

  Leuk! Ik heb een half jaar in Cork, Ierland gestudeerd. Gewoon dichtbij, maar wel een buitengewoon mooie ervaring. Ik heb zoveel leuke foto’s waar ik graag nog wat mee zou doen – zo’n boek lijkt me super leuk!

  • Reply Mellisa 18 november 2015 at 14:56

   Dat klinkt als een mooi half jaar! Had je de FB-pagina al een like gegeven?

 • Reply Evey 18 november 2015 at 12:05

  Jaa, ik wil graag m’n Peru foto’s uit laten printen 🙂

  • Reply Mellisa 18 november 2015 at 14:57

   Peru, daar wil ik ook zo graag heen! Lijkt me heel tof! Had je de FB-pagina al een like gegeven?

 • Reply Marieke 18 november 2015 at 15:05

  Eindelijk heb ik door hoe ik mijn opgenomen filmpjes kan verwerken tot echt iets leuks. En nu blijven die foto’s maar liggen… Of eigenlijk liggen ze niet, ze staan natuurlijk op de computer.
  Om te beginnen zou ik de foto’s van een reis waarbij ik nog geen filmpjes maakte willen laten afdrukken, te weten 2 maanden backpackend op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.