books on zlibrary

Privacy & Disclaimer

Privacy

Privacy is ontzettend belangrijk en nu ook met de AVG die van kracht gaat. Online en offline willen we onze privacy waarborgen. Daarom gaat Grenzeloos Reizen goed met jouw gegevens om. Hieronder heb ik het zo duidelijk mogelijk voor je neergezet.

Gegevensverwerking

Grenzeloos Reizen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Grenzeloos Reizen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Grenzeloos Reizen verstrekt. Grenzeloos Reizen kan de volgende persoonsgegevens verwerken: Je voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres en IP-adres. We bewaren ze natuurlijk niet langer dan nodig is. De gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Waarom heeft Grenzeloos Reizen deze gegevens nodig?

GOOGLE ANALYTICS

Grenzeloos Reizen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Grenzeloos Reizen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website in te zien.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Grenzeloos Reizen heeft hier geen invloed op.

Grenzeloos Reizen heeft Google geen toestemming gegeven om via de website verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar mellisa@grenzeloosreizen.nl. Grenzeloos Reizen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Grenzeloos Reizen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Grenzeloos Reizen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Grenzeloos Reizen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via mellisa@grenzeloosreizen.nl. U heeft ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

DELEN MET ANDEREN

Grenzeloos Reizen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES

Op de website van Grenzeloos Reizen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Grenzeloos Reizen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Disclaimer

De samenstelling van de informatie op deze website wordt zorgvuldig samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van Grenzeloosreizen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Grenzeloosreizen.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Grenzeloosreizen.nl.

Alle foto’s en teksten zijn eigendom van Grenzeloosreizen.nl. Indien content van andere websites afkomstig is, wordt dit er altijd bij vermeld. Tevens is Grenzeloosreizen.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen word. Mocht je iets willen gebruiken van deze website, vraag dan altijd toestemming en vermeld deze website.

Wanneer er sprake is van een samenwerking met Grenzeloosreizen.nl en een bedrijf wordt dit er altijd bij vermeld. Alles op Grenzeloosreizen.nl is de eigen mening van de auteur Mellisa. Er worden geen samenwerkingen aangegaan waarbij meningen worden opgelegd.

In sommige artikelen worden affiliate links gebruikt. Hiervoor ontvang ik een kleine vergoeding als jij iets boekt/koopt via deze link. Het kost jou als lezer helemaal niets extra als er een aankoop wordt gedaan via deze link. Zo kan ik de website online houden en verbeteren!