Online apotheek Drogisterij Unique van Nederland.
Eten & Slapen, Europa, Tips & Tricks, Verenigd Koninkrijk

EAT / Brick Lane Beigel Bake en Poppie’s in Londen

7 december 2015

In Londen kun je maar al te goed eten. Denk maar eens aan alle streetstalls en de marktjes waar je heerlijk goedkoop kan eten. Als je aan Londen en eten denkt, denk je wellicht gelijk aan Fish ‘n Chips. Naast een knapperig visje, heb ik ook heerlijke bagels gegeten. Lees hier waar dit kan!

Tijdens mijn Citytrip in Londen kwam ik toevallig terecht bij de Beigel Bake, een bakkerij met heerlijke hartige en zoetige bagels. Daarnaast ging ik op zoek naar een goed restaurant voor een echte Fish ‘n Chips.

Brick Lane Beigel Bake

Brick Lane Beigel BakeBrick Lane Beigel Bake2

Ons AirBnB kamertje bevond zich erg dichtbij Brick Lane en laat daar nou een bakkerij zitten die 24/7 open is en verse bagels verkoopt. Je kunt hier stevige bagels met bijvoorbeeld tonijn of zalm kopen en staand opeten. Naast hartig belegde bagels, zijn er ook bagels met nutella of heerlijke stukken carrotcake. Ik had elke dag dus heerlijke bagels als ontbijt en voor onderweg nam ik nog een stuk apfelstrudel of carrotcake mee. De prijzen zijn echt super laag, vind dit maar eens in Nederland voor zulke prijzen! 0,70 pond voor een mega groot stuk carrotcake of 1,60 pond voor een dik belegde bagel met roomkaas en dikke plakken zalm 😀 Alles gaat als warme broodjes over de toonbank (haha), dus alle producten zijn kakelvers.
Heb je bij de pubs in de straatjes er omheen lekker bier zitten drinken en heb je honger? Geen zorgen, de bakkerij is 24/7 open. Hoe fijn is het dan om de avond af te sluiten met een bagel met zalm….

Adres: Wijk Shoreditch, 159 Brick Lane, Londen , E1 6SB

Poppie’s Fish ‘n Chips

Poppies Fish n ChipsPoppies Fish n Chips.4Poppies Fish n Chips.2Poppies Fish n Chips.1Poppies Fish n Chips.3Ik googlede even wat naar een restaurant waar ik lekkere Fish ‘n Chips kon eten. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Poppie’s, een restaurant met 2 locaties in Londen. Ik ging eten bij Poppie’s Spitalfields. Voor een tafeltje voor 2 moesten we 20/30 minuten wachten, maar als je echt haast hebt kun je ook eten afhalen (is ook nog eens goedkoper). Het gerecht wat je uiteraard moet kiezen is de Fish ‘n Chips, waarbij je de keuze hebt uit kabeljauw of schelvis. Ik koos voor de kabeljauw.
De vis heeft een heerlijk knapperig korstje en onder het jasje is de vis heerlijk zacht. De grote frieten en een biertje erbij maken het helemaal af. Voor een Fish ‘n Chips gerecht en een biertje moet je toch rekenen op 16 pond per persoon.

Adres:
Poppie’s Spitalfields: 6-8 Hanbury Street, London, E1 6QR

Poppie’s Camden: 30 Hawley Crescent, London, NW1 8NP

Zou je ook wel een hapje willen eten bij Beigel Bake en Poppie’s Fish ‘n Chips?

Dit Vind Je ook Leuk

1 Comment

  • Reply Budget / Wat kost een weekend Londen? - Grenzeloosreizen 12 maart 2016 at 08:05

    […] een koffie drinkt en een pint van £5-6 besteld. Ik ben 1 keer uiteten geweest bij een populair Fish ’n Chips restaurant en haalde mijn Bagel-ontbijtje bij de topbakker om de hoek. Lunch haalden we een keer bij de […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.