Reisinspiratie, Tips & Tricks

TAG / De 10 populairste reisfoto’s op mijn Instagram

19 mei 2016
reisfoto's instagram

Heerlijk vind ik het, scrollen door mijn tijdlijn van Instagram. Ik volg vooral veel reisaccounts op Instagram, want hier kan ik zo heerlijk bij wegdromen. Ik doe echt heel veel nieuwe inspiratie op door middel van de vele prachtige foto’s die je hier kunt vinden. Ik werd getagd door Shamira van Kompas24 om de ’10 populairste reisfoto’s op Instagram’ tag in te vullen. Deze is bedacht door Romy van Travellovers.

Maar al te graag zet ik mijn 10 populairste foto’s op een rijtje, zo kan ik zelf ook weer even terugdenken aan al het moois wat ik al heb gezien van de wereld. Ik moet zeggen dat ik wel steeds kritischer wordt met het plaatsen van foto’s op Instagram. “Is deze wel goed genoeg voor Instagram?” Als je alleen maar top reisaccounts volgt, krijgen mijn foto’s een beetje een minderwaardigheidscomplex. Ach ja, ik ben toch trots op mijn foto’s en geniet er gewoon van hoor!

#10 De prachtige jungle van Tikal, Guatemala

Ik zat hier op Templo IV met dit uitzicht. 3 Tempels steken boven de jungle uit, soms vliegt er een vogel langs. Prachtig om hier te zitten en te staren naar dit uitzicht! Tikal wat ben je mooi.

#9 Cruisen met de scooter in het noorden van Thailand

Heerlijk om een land te ontdekken op een scooter. Ik zat achterop en genoot ondertussen van landschappen zoals hier op deze foto. Dit was in de buurt van Chiang Rai, een plek waar maar weinig toeristen te bekennen zijn!

#8 Op de top van de Christoffelberg op Curacao!

Ik beklom uiteraard de Christoffelberg tijdens mijn verblijf van 8 weken op dit tropische eiland! Het was een pittige klim, maar ik stond uiteindelijk bovenop de berg. Heb ik toch maar even op mijn gympies gedaan.

#7 De kloostertuin in Utrecht

Gewoon een foto uit m’n eigen stadsie! Ik was voor mijn fotografiecursus in de kloostertuin bij de domtoren. Het was een leuke praktijkles en wat heeft Utrecht toch mooie plekjes.

#6 Ontwaakt in de Sahara, Marokko

Ik werd verkleumd wakker en liep zo de zandduinen op van de Sahara. Ik zag de zon opkomen en het werd gelukkig snel een stukje warmer. Wat een oase van rust vind je hier.

#5 Kroatië is prachtig, vooral de Plitvice meren

Zeg nou zelf, dit wil je toch met je eigen ogen aanschouwen? Het helder water, watervallen en zoveel groen om je heen. Het is heerlijk om te wandelen bij de Plitvice meren.

Plitvice lakes ? must visit in Croatia! #croatia #nature #plitvice #waterfalls #lakeside

Een foto die is geplaatst door Mellisa (@grenzeloosreizen) op

#4 Prachtig strand op Curaçao: Grote Knip

Kijk die kleuren blauw, zo zie je het bijna alleen maar in het Caribische gebied! Grote Knip is een super fijn strand met een fijne zee om in te zwemmen. Een leuke mix van locals en toeristen vind je hier!

#3 Een van mijn favorieten op Curaçao: Kleine Knip

Foto’s van de stranden op Curaçao zijn erg populair. Iedereen zou hier toch wel nu even een duik in willen nemen? Heerlijke strandjes! Je vindt hier trouwens mijn top 5 van de mooiste stranden op Curaçao. 


#2 Gebergtes in Khao Sok National Park

Prachtige natuur in dit park in Thailand. De gebergtes duiken op uit het meer en een ritje in een longtail hoort helemaal bij een bezoekje aan dit park.

#1 Drijvende hutjes in Khao Sok National Park

Nog een toppertje van Khao Sok. Ik sliep in de zomer van 2015 een nachtje in één van deze hutjes op het meer in Khao Sok National Park in Thailand. Het was echt een top ervaring en het park is echt prachtig!

Ik geef het stokje door aan de volgende bloggers: (vergeet dan niet Travellovers te vermelden)

Ben jij ook fan van Instagram en wat is jouw populairste instagramfoto?

 

Dit Vind Je ook Leuk

26 Comments

 • Reply Rowan 19 mei 2016 at 08:08

  Heey wat leuk dat je het stokje ook aan mij doorgeeft! Leuke tag, dus ik heb er zin in! Ik ben groot instagram fan, zelfs een beetje verslaafd misschien. 😉 Ik heb geen idee wat mijn populairste foto is. Ik vind jouw foto’s heel mooi, logisch dat ze zoveel likes hebben gekregen!

  • Reply Mellisa 19 mei 2016 at 21:42

   Dankje! Het is wel even zoeken naar de je populairste foto, maar meestal is het 1 van de laatste :p haha

 • Reply Sabine 19 mei 2016 at 14:14

  Mooie foto’s zeg!! Ik vind je nummer 10 echt supermooi 😀 De rest ook natuurlijk 😉 Bedankt voor de tag!! Ik moet even kijk of en wanneer ik m invul, want ik heb zelf al een top 3 terugblik elke maand op mijn blog. Ik ga m iig in mijn concepten zetten, en dan wacht ik nog een tijdje totdat ik wat meer foto´s heb. Instagram is zo leuk vind ik, geniet echt van al die mooie foto´s!

  • Reply Mellisa 19 mei 2016 at 21:49

   Dank! Aah ja, dat hebben veel mensen geloof ik! Ach kijk maar of je hem invult haha 🙂 Kom ook wel je top 3 anders bekijken!

 • Reply Nathalie 19 mei 2016 at 14:58

  Ja, heel leuk! En prachtige foto’s! Ik snap wel dat de foto’s van de stranden van Curaçao populair zijn. Het ziet er supermooi uit daar! Wij hebben net zelf weer de maandelijkse instagram top 5 nieuw leven ingeblazen 🙂 Ik denk dat het volgende maand dus een top 10 gaat worden. Thanks voor de tag!

  • Reply Mellisa 19 mei 2016 at 21:49

   Leuk! Ben benieuwd! Curacao is zeker een aanrader als je op zoek bent naar heerlijke stranden met prachtig blauw water.

 • Reply Narelle | wegvanhetnoorden.nl 19 mei 2016 at 15:32

  Leuke tag! Instagram is zo leuk en verslavend 😉 Je hebt prachtige foto’s in je top 10 staan!

  • Reply Mellisa 19 mei 2016 at 21:50

   Ik zit er ook veel te veel op! Dankje!

 • Reply Jessica 19 mei 2016 at 19:40

  Leuk om de mooiste foto’s op deze manier nog wat extra aandacht te geven! 🙂 Strandfoto’s zijn inderdaad erg populair, al vind ik die foto van jou in Marokko ook erg leuk! Haha Instagram is ook zo verslavend hè ;p

  • Reply Mellisa 19 mei 2016 at 21:52

   Dank! De foto in Marokko is ook van hogere kwaliteit zie ik nu op de computer. De rest had ik al verkleind voor op m’n blog dus die zijn een beetje pixelig zie ik nu haha ;p

 • Reply Linda | travellersoftheworld 21 mei 2016 at 11:44

  Leuk om te zien 🙂 Mooie instagram foto’s! Geloof het of niet; ik heb geen instagram, misschien toch maar eens aan maken?

  • Reply Mellisa 23 mei 2016 at 20:52

   Dankje! Haha geen Instagram, hops aanmaken!

 • Reply Aniek - travelwriter.nl 23 mei 2016 at 19:10

  Ik houd ook van instagram! Alleen het Nederlandse weer werkt niet echt mee om mooie foto’s te posten. Mijn favoriet is #8 Op de top van de Christoffelberg op Curacao!

 • Reply Kelly | Dutchie on the Road 24 mei 2016 at 12:19

  Ik ben ook dol op Instagram! Mooie foto’s! Mijn favoriet zijn die van Khao Sok. Ik vlieg over een paar weekjes naar Thailand en wil dan ook graag Khao Sok bezoeken 🙂 .

  • Reply Mellisa 31 mei 2016 at 20:29

   Tof dat je ook naar Khao Sok gaat!

 • Reply Sanne 24 mei 2016 at 17:32

  Hier ook een lichtelijke Instagram verslaving 🙂 Zo fijn om weg te kunnen dromen en inspiratie op te doen bij andermans foto’s. Leuke foto’s van jouw in de Sahara. Wat een mooie woestijn hé?!

  • Reply Mellisa 31 mei 2016 at 20:29

   Heel fijn die woestijn, kan echt genieten van m’n foto’s!

 • Reply Niels - RoPStAr 25 mei 2016 at 06:45

  Had het al op twitter laten weten, maar je heb een prachtige selectie Instagram foto´s gemaakt! Toch leuk om er opeens een foto van Utrecht tussen te zien. Ik zal binnenkort ook eens mijn lijstje maken, bedankt voor de nominatie!

  • Reply Mellisa 31 mei 2016 at 20:29

   Ik ben benieuwd naar jouw foto’s!

 • Reply Yvonne 25 mei 2016 at 20:46

  Die foto van de kloostertuin is echt mooi! En gewoon hier in NL genomen. En ik ben er nog nooit geweest, Shame on me. Ik ken de grote steden in ons eigen land sowieso niet goed genoeg. Moet ik nodig wat aan doen 🙂

  • Reply Mellisa 31 mei 2016 at 20:30

   Dankje! Ik ben ook niet zo vaak in andere steden te vinden hoor… Best erg haha.

 • Reply Romy 29 mei 2016 at 00:40

  Super mooie foto’s! En leuk dat je meedoet aan de tag!

 • Reply Yvonne 29 mei 2016 at 15:00

  Leuke foto’s! Vooral die woestijn foto.. prachtig!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.