Over mij

Over mij

 

Overmij

Ik ben Mellisa, 25 jaar en net afgestudeerd als apotheker. Op dit moment ben ik op wereldreis voor ongeveer een jaar samen met vriend Edwin. Mijn moeder komt oorspronkelijk uit Indonesië en ik kwam dus al als klein kind in dit tropische land. Tevens woont mijn familie verspreid over de wereld, waardoor ik ook daar op familiebezoek ging. De vliegtickets werden destijds nog geboekt via een reisbureau 😉 Nu ik zelf oud en wijs genoeg ben om op reis te gaan, doe ik dit ook zo vaak mogelijk als ik maar kan. Ik word oprecht gelukkig van reizen. De ervaringen, ontmoetingen en de mooiste plekken, alles bij elkaar maakt het zo fantastisch.
Ik schaar mezelf niet echt onder de rasechte backpackers, maar volgens mij past de term ‘flashpacker’ meer bij mij. Samen met Edwin ga ik zoveel mogelijk op reis en we proberen alles met een niet al te groot budget te doen. Máár we maken er geen sport van om alles zo goedkoop mogelijk te doen. Je zal mij bijvoorbeeld niet snel tegenkomen in een dorm, maar ik moet natuurlijk wel op mijn centen letten als student.

Over de blog

Grenzeloosreizen.nl is mijn persoonlijke blog en je vindt hier dan ook mijn ervaringen van allerlei bestemmingen. Daarnaast geef ik je ook tips voor het reizen, reisroutes, budget posts je kunt het allemaal op mijn blog vinden. De reizen die ik maak variëren van citytrip tot rondreis en lekker relaxen aan het strand, voor ieder wat wils! Tijdens het backpacken weet ik ongeveer wel een beetje de route die we af zullen leggen, maar ter plekke wordt alles pas vastgelegd. Lekker vrij om te gaan en staan waar je maar wilt, heerlijk!

Wereldreis

Op 1 februari hebben wij ons huisje in Utrecht ingeruild voor onze backpacks om de wereld te gaan verkennen. De eerste 4 maanden reizen we door Zuid-Amerika en zullen we door de volgende landen heen reizen: Argentinië, Chili, Bolivia, Peru en Colombia. Daarna staat er nog veel meer moois op het programma dus blijf ons volgen via de blog en social media!

De mogelijkheden zijn grenzeloos…