Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Grenzeloosreizen.nl.

De samenstelling van de informatie op deze website wordt zorgvuldig samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van Grenzeloosreizen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Grenzeloosreizen.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Grenzeloosreizen.nl.

Alle foto’s en teksten zijn eigendom van Grenzeloosreizen.nl. Indien content van andere websites afkomstig is, wordt dit er altijd bij vermeld. Tevens is Grenzeloosreizen.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen word. Mocht je iets willen gebruiken van deze website, vraag dan altijd toestemming en vermeld deze website.

Wanneer er sprake is van een samenwerking met Grenzeloosreizen.nl en een bedrijf wordt dit er altijd bij vermeld. Alles op Grenzeloosreizen.nl is de eigen mening van de auteur Mellisa. Er worden geen samenwerkingen aangegaan waarbij meningen worden opgelegd.

In sommige artikelen worden affiliate links gebruikt. Hiervoor ontvang ik een kleine vergoeding als de lezer iets boekt/koopt via deze link. Het kost de lezer helemaal niets extra als er een aankoop wordt gedaan via deze link.